ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

2Architects

Πάφος, Κύπρος

WEBSITE

TAYTOTHTA

Οι rchitects ιδρύθηκαν τον Οκτώβριο του 2017 στην Πάφο,  ως μια δομή  αρχιτεκτονικής συμβίωσης από τους αρχιτέκτονες Γιώργο Καλαϊτζίδη και Ευάγγελο Θεοφάνους, και οι δύο απόφοιτοι του Neapolis University Pafos. O Ευάγγελος Θεοφάνους αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018.

Το γραφείο ασχολείται με την εκπόνηση μελετών και την επίβλεψη της κατασκευής κατοικιών (μονοκατοικίες & συγκροτήματα κατοικιών), τουριστικών συγκροτημάτων, καταστημάτων και γραφειακών χώρων και γενικά με κάθε κλίμακας αρχιτεκτονικό έργο.

Με γνώμονα τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό και την έμφαση στην κατασκευαστική λεπτομέρεια, ο τελικός σκοπός μας είναι η δημιουργία  ποιοτικών χώρων, με τη διασφάλιση παράλληλα, του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τον χρήστη.

Τον Απρίλιο του 2019 η αρχιτεκτονική ομάδα των Γιώργου Καλαϊτζίδη, Atalya Grinberg και Vered Asterin Peremen, έλαβε μια διεθνή διάκριση, το Bronze Award, στο διεθνή διαγωνισμό A΄ Design Award & Competition, στην κατηγορία Architecture, Building and Structure Design, για το έργο τους Queens Sands Villas, ένα συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Κισσόνεργα της Πάφου.

Σε αντίφαση με το όνομα του, το γραφείο πλέον αποτελεί την  προσωπική αρχιτεκτονική στέγη του Γιώργου Καλάϊτζίδη, ο οποίος είναι επίσης απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

2Architects
2Architects
2Architects
2Architects
2Architects
2Architects

ΕΡΓΑ

Αγίου Αθανασίου 3 & 5, Πάφος, Κύπρος

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες