ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

4-19Architects

Μαρουσι, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Το αρχιτεκτονικό γραφείο 4-19 architects ιδρύθηκε το 1989 από τις Σοφία Δημούδη και Άννα Μαρία Ταμιωλάκη, Αρχιτέκτονες Μηχανικούς του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Eδρεύει στην Αθήνα και αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή κτιριακών έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας υψηλών προδιαγραφών σε όλη την χώρα.

Το γραφείο 4-19 architects διαθέτει δύο τμήματα, το μελετητικό και το κατασκευαστικό και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε έργο που αναλαμβάνει, τόσο στην αρχιτεκτονική μελέτη όσο και στην οργάνωση και συντονισμό της κατασκευής τους.

Η διαρκής συνεργασία των δύο τμημάτων έχει σαν στόχο να προσδώσει στο τελικό αποτέλεσμα υψηλή αισθητική και κατασκευαστική ποιότητα, η οποία να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τόσο των μελετητών όσο και των χρηστών.

Οι δραστηριότητες του γραφείου εκτείνονται σε έργα κάθε τύπου και μεγέθους, από εσωτερικές διαρρυθμίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, κτίρια επαγγελματικής ή ειδικής χρήσης, κατοικίες, καθώς και σε έργα οικιστικών συγκροτημάτων αστικής κλίμακας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

4-19Architects
4-19Architects
4-19Architects
4-19Architects
4-19Architects

Σαρανταπορου 6 , Μαρουσι, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες