`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Assos Ergo

ΑΙΓΑΛΕΩ, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η Assos Ergo ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική μελέτη & διαμόρφωση χώρων AIRBNB, καταστημάτων, κτιρίων γραφείων, εκθεσιακών χώρων και κατ’ επέκταση στην κατασκευή έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας . 

Το γραφείο μελετών Assos Ergo, ιδρύθηκε από τον Βασίλη Μανούσο και αποτελεί συνέχεια του προσωπικού του γραφείου, το οποίο διατηρεί από το 2001. 

Το 2010 το γραφείο αποκτά την σημερινή του δομή, αποτελούμενο από, ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης και επίβλεψης σε όλο το φάσμα των αρχιτεκτονικών έργων. 

 Η δραστηριότητα του εκτείνεται από την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Οι μελέτες του γραφείου, μεταξύ άλλων, αφορούν κατοικίες, πολυκατοικίες, κτήρια γραφείων, . 

Τα πλεονεκτήματα:  Παρουσίαση από την αρχή του συνολικού κόστους του έργου χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης του έργου. Μελέτη σύμφωνα με το ύψος δαπάνης που έχετε επιλέξει. Επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό και ποιοτική εκτέλεση των έργων. Ποιότητα κατασκευής. 

Λειτουργούμε σαν ομάδα :

Έχουμε σαν γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα.

 Σεβόμαστε τις επιθυμίες και επιδιώκουμε την ικανοποίηση του πελάτη.

 Ακολουθούμε τις νέες τάσεις και τεχνολογίες των υλικών.

 Διατηρούμε συνεργασία με έμπειρα και έμπιστα συνεργεία. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα κατασκευής από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έργο

  Η εταιρεία μας ενημερώνεται συνεχώς για νέες τάσεις, νέες φόρμες και οικολογικά συστήματα δόμησης, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Το γραφείο μας αποτελούμενο από μια άρτια ομάδα, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης και 3D σχεδιασμού, αλλά και εξατομικευμένες συμβουλές, σε όλο το φάσμα και τις κλίμακες των αρχιτεκτονικών έργων. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα κατασκευής από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έργο.  Η εμπειρία ετών σε ανακαινίσεις και διακοσμήσεις, η μεγάλη δυναμική και η άριστη αίσθηση της αισθητικής, είναι τα στοιχεία εκείνα, που μας καθιστούν την ιδανική λύση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo
Assos Ergo

Λ.ΚΗΦΙΣΟΥ 70, ΑΙΓΑΛΕΩ, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες