`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

AT Studio (Aikaterini Tsirepa Studio)

Βόλος, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η Αικατερίνη Τσιρέπα είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με Μεταπτυχιακή Ειδίκευση από το Ε.Μ.Π. (Αρχιτεκτονική-Σχεδιασμός του Χώρου: Προωθημένα Ζητήματα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού) και από το   Α.Π.Θ. (Σχεδιασμός Αιχμής: Καινοτομία και Διεπιστημονικότητα στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό). Ακολουθεί μια διεπιστημονική προσέγγιση στο σχεδιασμό, συνδυάζοντας την Αρχιτεκτονική και τον Αστικό Σχεδιασμό με άλλες Τέχνες και Επιστήμες. Παράλληλα εφαρμόζει και ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής στη διαδικασία της αρχιτεκτονικής σύνθεσης και εφαρμογής που υπόσχονται ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα διανθισμένο με καινοτόμα στοιχεία. Ασχολείται επίσης με μελέτες εφαρμογής και έκδοση οικοδομικών αδειών, κυρίως για καταστήματα αλλά και ξενώνες και κατοικίες σε παραδοσιακούς οικισμούς, όπου οι λεπτοί χειρισμοί στην ένταξη του κτιρίου χαρακτηρίζουν την ιδιαίτερη ταυτότητα της αρχιτέκτονος. 
Το αρχιτεκτονικό  γραφείο AT Studio (Aikaterini Tsirepa Studio) αναλαμβάνει Αρχιτεκτονικό και Αστικό Σχεδιασμό, , Μελέτες Εφαρμογής , Τακτοποίηση και Ρύθμιση Αυθαιρέτων, νέες κατασκευές-οικοδομικές άδειες και αποκατάσταση υπαρχόντων (ειδικών & παραδοσιακών) κτιρίων, Άδειες λειτουργίας καταστημάτων, Σχεδιασμό Εσωτερικών Χώρων, 3D Modelling & Visualization (3d Renders), καθώς και έργα ιδιαίτερης αισθητικής που υλοποιούνται στην τομή του design με τη ψηφιακή τεχνολογία και τον υπολογιστικό/ παραμετρικό σχεδιασμό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

AT Studio (Aikaterini Tsirepa Studio)
AT Studio (Aikaterini Tsirepa Studio)
AT Studio (Aikaterini Tsirepa Studio)
AT Studio (Aikaterini Tsirepa Studio)

Αννίνου 4Α, Βόλος, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες