`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

cubearchitects

Αθήνα, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Οι cube architects είναι μια ομάδα νέων αρχιτεκτόνων που ιδρύθηκε το 2016 στην Αθήνα. Η φιλοσοφία του studio συνοψίζεται στην απλότητα των μορφών, την φυσικότητα των υλικών και την καθαρότητα των λεπτομερειών ως μέσα για την επίτευξη της βέλτιστης βιωματικής εμπειρίας του χρήστη. Η αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού, η ενοποίηση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η προσεκτική μελέτη των κινήσεων είναι στοιχεία που αναδεικνύουν το παραγόμενο αρχιτεκτονικό έργο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Το αρχιτεκτονικό studio εστιάζει σε αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές, καθώς και σε προτάσεις interior design, σε ένα ευρύ φάσμα κλίμακας έργων όπως σύγχρονες κατοικίες και κτηριακά συγκροτήματα, διαμερίσματα, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.

Η πλήρης αφοσίωση σε κάθε μελέτη ξεχωριστά είναι ουσιαστική, ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει κάθε δυνατή απαίτηση, ενώ παράλληλα στόχος του studio είναι η καινοτομία οσοναφορά στις νέες τεχνολογίες, τα νέα υλικά, καθώς επίσης και τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού και κατασκευής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

cubearchitects

28ης Οκτωβρίου 6Α, Αθήνα, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες