`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕ

ΧΑΝΙΑ, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η εταιρεία μας γεννήθηκε το 2006 από το μεράκι κάποιων νέων ανθρώπων, οι οποίοι με εφόδια τους την τεχνογνωσία, τις πρωτοποριακές τους ιδέες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπεια, φιλοδοξούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο χώρο των κατασκευών. Το 2010 μετά από πολυετή συνεργασία συγχωνεύτηκε με το γραφείο αρχιτεκτονικής και διακόσμησης designx αποκτώντας ισοδύναμη δυναμική στους τομείς μελέτης και κατασκευής.

Τα έργα μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την αισθητική αρτιότητα και την ασφάλειά τους, διότι συνδυάζουν τον σεβασμό στην παράδοση, τις νέες τεχνικές δόμησης τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού.

 Με την κατάλληλη οργάνωση των διοικητικών υπηρεσιών και των διαδικασιών παραγωγής διαγράφουμε μια συνεχόμενη ανοδική πορεία, επιδιώκοντας την διατήρηση και την ενδυνάμωση της θέσης μας στην αγορά, καθώς και την περεταίρω εξειδίκευση και αφομοίωση των νέων τάσεων και τεχνολογιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕ

ΕΡΓΑ

Λεωφόρος Καραμανλή 69, ΧΑΝΙΑ, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες