`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Πενήντα τέσσερα χρόνια συνιστούν την αδιάκοπη και συνεχώς ανερχόμενη πορεία της Εταιρείας, όπως αυτή εξελίχτηκε από ατομική επιχείρηση το 1961 (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Χ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, Πολιτικός Μηχανικός, Μελέτες- Κατασκευές) σε «ΚΛ. Δ. ΣΦΕΤΣΙΟΣ- ΑΠ. Χ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» το 1963, που το 1972 μετατράπηκε σε «Εκτέλεση Δομικών και Τεχνικών Έργων ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.», για να καταλήξει στη σημερινή μορφή με την, από μετατροπή Ε.Π.Ε., ίδρυση της «ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.- Τεχνικές, Εμπορικές, Βιομηχανικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις» το 1978.

Η ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη μη εισηγμένη τεχνική  εταιρεία στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, με πτυχίο 6ης τάξης και δραστηριοποιείται κύρια στην κατασκευή έργων οικοδομικών και οικιστικής ανάπτυξης, ξενοδοχειακών μονάδων, βιομηχανικών μονάδων, τραπεζών και κτιρίων γραφείων, αποθηκών, υπεραγορών τροφίμων, αναπαλαίωσης και αποκατάστασης κτιρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων, έργων υποδομής, γεφυροποιίας και οδοποιίας, αεροδρομίων και λιμενικών, όπως επίσης έργων ηλεκτρομηχανολογικών, ενεργειακών και πρατηρίων καυσίμων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 24, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες