ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ

ΓΑΛΑΤΣΙ, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η εταιρία ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ δραστηριοποιείται στο αντικείμενο του σχεδιασμού, την κατασκευή και τεχνική υποστήριξη μεγάλων εγκαταστάσεων, βιομηχανικών κτιρίων και ξενοδοχειακών μονάδων, συστηματικά από το 2003 έως σήμερα. Σημαντικά επαγγελματικά κτίρια στην Ελλάδα, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από εμάς, τα οποία και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τεχνικά.

Η επαγγελματική συνέπεια, η συνεχής ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας, η διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας, οι επενδύσεις μας σε σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές, μας έχουν επιτρέψει την εμπέδωση σταθερών σχέσεων με τους πελάτες μας και τα επαγγελματικά ακίνητα τα οποία βρίσκονται στην κατοχή τους.

Η ανάγκη αύξησης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων απαιτεί ολοένα και περισσότερο την αποτελεσματική συντήρηση των επαγγελματικών κτιρίων, την αύξηση της ενεργειακής τους απόδοσης, την θεσμική τους κατοχύρωση, την εξασφάλιση υψηλών αξιών αποτίμησης, την συνεχή βελτίωση και εκσυγχρονισμό με βάση της ανανεούμενες απαιτήσεις των χριστών τους.

Η ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες των κτιρίων και των πελατών της, επένδυσε στην δυνατότητα μακροχρόνιας παροχής υπηρεσιών ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (FACILITY MANAGEMENT ENGINEERS ) και είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακριτών αλλά και διασυνδεδεμένων υπηρεσιών, δοκιμασμένων σε πολύ δύσκολα κτίρια, με ολοένα και πιο απαιτητικές συνθήκες. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ
ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ
ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ
ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ
ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ
ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ

ΕΒΡΟΥ 4, ΓΑΛΑΤΣΙ, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες