`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Grigorelis

THESSALONIKI, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Το design είναι η πινελιά του καλλιτέχνη στον καμβά, το σκάλισμα του γλυπτού στην ακατέργαστη πέτρα , η δημιουργία & η ανάδειξη ενός χώρου, χρησιμοποιώντας την παλέτα των υλικών και των χρωμάτων, αποτυπώνοντας παράλληλα τα δικά σας συναισθήματα, ανάγκες και αισθητική.

Αυτό ακριβώς, είναι το συναίσθημα που έχω όταν αναλαμβάνω ένα project. Μια σελίδα λευκή που θα γράψουμε μαζί, μια άμορφη μάζα που θα διαμορφώσουμε και θα αναδείξουμε.

Μέριμνα μου λοιπόν, είναι τα project μου - προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες- να δημιουργούν την αίσθηση της ηρεμίας & της χαλάρωσης, με μια ταυτόχρονη δόση, έκπληξης & ενθουσιασμού για το αποτέλεσμα του συγκερασμού των διαφόρων αντικειμένων & υλικών.

Οπαδός του μινιμαλισμού, γιατί θέλω να ζω στην εποχή μου, προσπαθώντας παράλληλα να τον εντάξω στην δικιά μου βιωματική και καλλιτεχνική λογική, στοχεύοντας στον συνδυασμό τάσεων & ρυθμών, επιθυμώ να πάμε ένα βήμα πιο πέρα το “interior design”, διαμορφώνοντας τη δική μας αισθητική και άποψη στον τομέα της εσωτερικής διαρρύθμισης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Grigorelis
Grigorelis
Grigorelis
Grigorelis
Grigorelis

andrianoupoleos 26, THESSALONIKI, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες