ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

K-DIVISION ARCHITECTURE

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η K-DIVISIONARCHITECTURE, με έδρα το Παλαιό Φάληρο, ιδρύθηκε το 2013 από τον Μιχάλη Κραουνάκη. Το γραφείο αναλαμβάνει  έργα στον τομέα της αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων, καθώς επίσης και στον τομέα της κατασκευής, παρέχοντας τις υπηρεσίες του από την αρχική ιδέα του σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Η εκτεταμένη εμπειρία του γραφείου εκφράζεται έντονα μέσα από ένα ευρύ φάσμα μελετών και κατασκευών αποτελούμενο από έργα κατοικιών, εμπορικών χρήσεων, κτιρίων γραφείων, ξενοδοχείων και έργων εσωτερικής διακόσμησης, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αντιλαμβανόμαστε την αρχιτεκτονική ως μέσο έκφρασης σε αναζήτηση των μορφών και χώρων για ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Οι εμπειρίες από τη ζωή στο εξωτερικό επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την επαγγελματική εξέλιξη του γραφείου, παρέχοντας μια ατέλειωτη πηγή έμπνευσης σε μια συνεχή επιδίωξη της αρχιτεκτονικής που εκφράζει καλύτερα τις ιδέες και τις απόψεις της ίδιας της ζωής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

K-DIVISION ARCHITECTURE

ΖΑΙΜΗ 2, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες