`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Ένα μεγάλο ποσοστό των σημερινών κτιρίων αποτελείται από παλαιά κελύφη που κρίνονται ενεργοβόρα κι ενίοτε ασύμφορα προς το χρήστη. Δεδομένου των οικονομικών συνθηκών και βάσει της προσπάθειας για ορθολογική χρήση της ενέργειας, οδηγούμαστε στην ανάγκη βελτίωσης των υφιστάμενων κτιρίων με στόχο την ευχάριστη διαβίωση στο εσωτερικό τους και την αύξηση του κύκλου ζωής τους. Είναι πλέον ιδιαίτερα δύσκολο να κατασκευάσει κανείς εκ νέου ένα κτιριακό κέλυφος εξαιτίας της πολυπλοκότητας της διαδικασίας και του αυξημένου κόστους. Γι’ αυτό παρατηρείται όλο και περισσότερο στροφή προς την ανακαίνιση υπαρχόντων κτιρίων, τα οποία λόγω παλαιότητας παρουσιάζουν πληθώρα προβλημάτων.

Το κέλυφος του κτιρίου είναι αυτό που το προστατεύει. Δέχεται την επίδραση όλων των εξωγενών παραγόντων (ηλιακή ακτινοβολία, θόρυβος, άνεμος, θερμοκρασία, υγρασία κτλ) και παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του εσωκλίματος. Μέχρι πρόσφατα, οι κανονισμοί που αφορούσαν το κέλυφος των κτιρίων ήταν ελλιπείς, αφήνοντας τις υφιστάμενες κατασκευές να λειτουργούν ενεργοβόρα, χωρίς προοπτικές βελτίωσης μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής τους. Αν και καθυστερημένα, η χώρα μας άρχισε πλέον να ακολουθεί την ευρωπαϊκή πολιτική στον τομέα της ενεργειακής κατανάλωσης κτιρίων, θεσμοθετώντας ένα πλέγμα οδηγιών και κανονισμών σχετικά με την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης νεόδμητων και υφιστάμενων κτιρίων.

Σε αυτό το πλαίσιο ενεργειακής πολιτικής, η ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών εξυγίανσης και προστασίας των κτιρίων και προτείνει οικοδομικές και μηχανολογικού τύπου επεμβάσεις για την εξυγίανση και βελτίωση των κτιρίων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα υφιστάμενα κτίρια, όπου με σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές γίνεται επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων τα οποία επηρεάζουν τη διαβίωση σε αυτά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ

ΕΡΓΑ

ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

ΛΑΓΚΑΔΑ 30Α, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες