`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Lantavos Projects

Άγιος Στέφανος, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Το γραφείο δημιουργήθηκε το 2002 από τον αρχιτέκτονα Ευάγγελο Λάνταβο (BA Hons Arch., PGDip.Arch., RIBA), και την interior designer Μαρία Λάνταβου (BA in Interior Design).

Η ομάδα αντιμετωπίζει κάθε έργο ως μια ευκαιρία για να εκφράσει τις απόψεις της στο συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον μέσα από την οπτική του σχεδιασμού. Η προσέγγισή μας, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο έργο, εμπεριέχει την ίδια ευαισθησία και ενθουσιασμό, καθώς νέες εμπειρίες και δυνατότητες μπορεί να αποκαλυφθούν μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού.

Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει έργα κατοικιών, εμπορικών χώρων και καταστημάτων, κτηρίων γραφείων, καθώς και ανακαινίσεων ξενοδοχειακών μονάδων μικρής και μεσαίας κλίμακας. Έργα έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει συμμετάσχει σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς καθώς και σε ομαδικές εκθέσεις. Το γραφείο έχει να παρουσιάσει ένα ευρύ βιογραφικό με συνεχή εξέλιξη στον τομέα της αρχιτεκτονικής έρευνας και του σχεδιασμού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Lantavos Projects
Lantavos Projects
Lantavos Projects
Lantavos Projects
Lantavos Projects

ΕΡΓΑ

Λεωφόρος Τραπεζούντος, 33, Άγιος Στέφανος, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες