`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

m1tos

katerini, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η M1tos είναι μια εταιρεία με προσανατολισμό στο σχεδιασμό που εδρεύει στη Ελλαδα και επικεντρώνεται σε έργα υψηλής ποιότητας κατοικιών και εμπορικών έργων. Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες 3D απόδοσης αιχμής για να προσφέρουμε ρεαλιστικές απεικονίσεις στους πελάτες μας που μας προσεγγίζουν με τα σχέδια και τα σκίτσα των προϊόντων τους. Η M1tos προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες rendering, animation, CAD: Αρχιτεκτονική απόδοση Αρχιτεκτονικός τρισδιάστατος σχεδιασμός και κινούμενα σχέδια Αρχιτεκτονική τρισδιάστατα μοντέλα κλίμακας Αρχιτεκτονική εικονική περιήγηση και 360 3D Panorama Εσωτερική Οπτικοποίηση Βιομηχανική τρισδιάστατη μοντελοποίηση και Υπηρεσίες Σχεδίασης και Σχεδίασης CAD.

ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ M1TOS, ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΈΣ ΜΑΣ ΛΎΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΈΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΊΔΟΥΜΕ ΤΑ ΈΡΓΑ ΣΑΣ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΎ ΠΛΑΙΣΊΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

m1tos
m1tos
m1tos
m1tos
m1tos

ilia venezi 45 a, katerini, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες