`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

MM Group Consulting Engineers

Χανιά, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

H ΜΜ Group Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε. είναι μια τεχνική εταιρεία με έδρα τα Χανιά της Κρήτης. Ιδρύθηκε το 1996 από τους δύο εταίρους / διαχειριστές της εταιρείας, Βασίλη Λαμπρινό, Αρχιτέκτονα Μηχανικό και Μιχάλη Μετοχιανάκη, Μηχανολόγο Μηχανικό.  

Με μεγάλη εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, η εταιρεία έχει αναλάβει τις μελέτες για μερικές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στα Χανιά (Euphoria, Resort, Minoa Palace Resort & Spa, Avra Imperial Hotel , Cretan Dream Royal Hotel κ.λπ.), μελέτες για βίλλες (villa Roza, villa Ianira κ.λπ.) αλλά και αποκαταστάσεις και ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων (Casa Delfino Boutique Hotel, Avra Apartments Kolympari κ.λπ.).

Η Αρχιτεκτονική ομάδα, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών, οι οποίες ξεκινάνε από το επίπεδο σύλληψης της αρχιτεκτονικής ιδέας και εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης, μέχρι το σχεδιασμό εσωτερικού χώρου/διακόσμηση, συμπεριλαμβανομένων 3d φωτορεαλιστικών απεικονίσεων και βίντεο του έργου.

Με στόχο την εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία ισχυρή και αξιόπιστη ομάδα με όλες τις απαραίτητες για κάθε έργο ειδικότητες (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους μηχανικούς), η οποία βρίσκεται σε συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Αναλαμβάνει την έκδοση των απαιτούμενων αδειών, την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής, την επίβλεψη της κατασκευής, τον συντονισμό των διαφόρων υπεργολάβων, καθώς και τις συνδέσεις με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.

Τα γραφεία της στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο στην Οδό Πωλογιώργη 27, όπου βρίσκεται και η έδρα της. Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις καλύπτουν έκταση 550 τ.μ. και περιλαμβάνουν χώρους γραφείων και αίθουσα παρουσιάσεων-συνεδριάσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 40 άτομα.

Η MM Group είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2000 και έχει διακριθεί με το βραβείο Best Spa για το Avra Imperial Hotel στα Hotel Design Awards 2015, με το βραβείο για Best City Style Hotel για το Euphoria Resort στα Hotel Design Awards 2018 καθώς και με το silver award στην ειδική κατηγορία Best Greek Architectural Firm, των Greek Hospitality Awards 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

MM Group Consulting Engineers
MM Group Consulting Engineers
MM Group Consulting Engineers
MM Group Consulting Engineers
MM Group Consulting Engineers
MM Group Consulting Engineers
MM Group Consulting Engineers
MM Group Consulting Engineers

Πωλογιώργη 27, Χανιά, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες