`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

pantzios architect's

Λάρισα, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Το γραφείο μελετών Δημ. Κ Πάντζιου, ιδρύθηκε το 1988 από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Πάντζιο και έκτοτε περέχει υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής σε πολλούς τομείς και κλίμακες οικοδομικών έργων.

Ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό δίνεται στις ανάγκες του χρήστη και στα ιδιαίτερα δεδομένα κάθε έργου αλλά και στο βιοκλιματικό σχεδιασμό. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εμπνευσμένες λύσεις, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Σχεδιάζουμε με το κλίμα ως σύμμαχο, αντί να αδιαφορούμε γι αυτό και με γνώμονα την υπεύθυνη κρίση του τι είναι απαραίτητο γιατί πιστεύουμε ότι έτσι οδηγούμαστε σε λύσεις που έχουν μια βαθύτερη εσωτερική ομορφιά.

Η μελετητική μας ομάδα πιστεύει στο δημιουργικό σχεδιασμό και έχει αποκτήσει μεγάλη και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία των υλικών και της κατασκευής, καθώς και μεγάλη εμπειρία στο σφιχτό κοστολογικό έλεγχο.

Στόχος του γραφείου μας είναι να ξεπερνάμε κάθε προσδοκία είτε πρόκειται για μία αστική κατασκευή, ένα κτίριο γραφείων,  μία κατοικία, κάποια προσθήκη ή ανακαίνιση, αλλά και ένα βιομηχανικό ή άλλο ειδικών απαιτήσεων κτήριο. Τον στόχο αυτόν τον επιτυγχάνουμε μένοντας πιστοί στην ποιότητα - ποιότητα στην κατανόηση, έρευνα, μελέτη, φαντασία, σχέδιο και υλικά. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικές αρχιτεκτονικές δημιουργίες και πολύ ικανοποιημένοι πελάτες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

pantzios architect's
pantzios architect's

Περραιβού 3, Λάρισα, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες