ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

TAKA+ PARTNERS

Πυλαία, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Οι TAKA + PARTNERS είναι ένα πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο, το οποίο αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, πολεοδόμους, project managers και χρηματοοικονομικούς συμβούλους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Το γραφείο ιδρύθηκε το 2006 από την Ασπασία Τάκα MSc Α.Π.Θ. | Ε.Μ.Π. αρχιτέκτων μηχανικό. Το 2013 ιδρύθηκε το παράρτημα του γραφείου στο Ντουμπάϊ.
Στόχος μας είναι η παράδοση μοναδικού και καινοτόμου σχεδιασμού σε έργα διαφόρων κατηγοριών και κλιμάκων από την αρχική ιδέα έως και τις turn-key λύσεις. Το portfolio μας περιλαμβάνει έργα στις εξής κατηγορίες: ξενοδοχεία, κατοικίες, εμπόριο & αναψυχή, επαγγελματικούς χώρους, εκθεσιακούς χώρους & χώρους πολιτισμού, υπαίθριους χώρους και οπτικοακουστικούς χώρους. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές μελέτες, μελέτες εσωτερικών χώρων, σχεδιασμό επίπλων και ειδικών αντικειμένων.

Οι TAKA + PARTNER έχουν λάβει το International Property Award 2015-2016 στην κατηγορία “European Hotel Interior”, το International Property Award 2017-2018 στην κατηγορία “European Hotel Interior”, το βραβείο German Design Award 2019 στην κατηγορία “Interior Hotel Architecture” και το BIGSEE Award 2019 στην κατηγορία "Interior Design".

 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS
TAKA+ PARTNERS

Χάλκης, Πατριαρχικά - Πυλαία, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες