ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
5+1 Λόγοι που Αρχιτέκτονες και Μελετητές θα επισκεφθούν το Building Material Show 2023

5+1 Λόγοι που Αρχιτέκτονες και Μελετητές θα επισκεφθούν το Building Material Show 2023

Archetype team - 08/09/2023 ΝΕΑ

Οι Αρχιτέκτονες, οι Μελετητές και τα Τεχνικά Γραφεία αποτελούν ένα στρατηγικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το Building Material Show, το νέο Εκθεσιακό Event με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις Ζωντανές Παρουσιάσεις και Εφαρμογές Δομικών Υλικών. Ας δούμε 5+1 λόγους για τους οποίους αυτό το στρατηγικό κοινό θα επισκεφθεί την Έκθεση.

  1. Η ραγδαία ανάπτυξη της Τεχνολογίας Υλικών, αλλά και η παραγωγή Νέων Υλικών, δημιουργούν την ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης των Μελετητών για τις νέες εξελίξεις στον χώρο. Στο Building Material Show θα ενημερωθείτε για διάφορα νέα Υλικά, ή για νέες χρήσεις γνωστών Υλικών, από καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου των Κατασκευών.

  2. Η σαφής μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, στέρησε από αρκετούς εκπροσώπους της νέας γενιάς Αρχιτεκτόνων, τη δυνατότητα να εξοικειωθούν (μέσω πρακτικής “τριβής” στον χώρο της οικοδομής) με τη χρήση και εφαρμογή των Υλικών που καλούνται να προδιαγράψουν. Οι Ζωντανές Παρουσιάσεις και Εφαρμογές Δομικών Υλικών, που αποτελούν κυρίαρχο χαρακτηριστικό του Building Material Show, θα βοηθήσουν τους νέους αρχιτέκτονες (και όχι μόνο) να καλύψουν αυτό το κενό.

  3. Το Ειδικό Θεματικό Αφιέρωμα για τις Επισκευές/Ενισχύσεις Κατασκευών που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του Building Material Show 2023, είναι μια ευκαιρία για ολιστική ενημέρωση Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών σχετικά με το πολύ σημαντικό ζήτημα της Επανάχρησης Κτιρίων, καθώς πλέον καθίσταται επιτακτική η γνώση για την αξιοποίηση των παλιών κτιρίων, μέσω της προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

  4. Το Κεντρικό Stage του Building Material Show 2023 θα φιλοξενήσει σημαντικούς Ακαδημαϊκούς του χώρου των Κατασκευών, καθώς και καταξιωμένους Επαγγελματίες/Τεχνίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα άκρως ενδιαφέρον, τόσο από ενημερωτική όσο και από εκπαιδευτική άποψη, Πρόγραμμα Ομιλιών και Παρουσιάσεων, με στόχο την Παροχή Εξειδικευμένης Γνώσης για τα Υλικά και την Εφαρμογή τους.

  5. Δεδομένου ότι στο κοινό των επισκεπτών του Building Material Show περιλαμβάνονται επίσης οι Επαγγελματίες Εφαρμοστές/Τεχνίτες, οι Μελετητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εν δυνάμει συνεργάτες τους, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Καθώς είναι καταγεγραμμένη η ανάγκη προσέλκυσης καλών συνεργείων γύρω από την Κατασκευή, η συνύπαρξη Μελετητών και Τεχνιτών στον ίδιο χώρο, θα δώσει τη δυνατότητα γνωριμίας και μιας αρχικής αξιολόγησής τους, κατά τη διάρκεια των Ζωντανών Επιδείξεων.

  6. Όπως συμβαίνει με όλες τις στοχευμένες επαγγελματικές εκθέσεις, Αρχιτέκτονες, Μελετητές και Τεχνικά Γραφεία θα μπορέσουν, μέσω της αλληλεπίδρασης με Εκθέτες και άλλους Επισκέπτες, να γίνουν μέρος μιας αναπτυξιακής διαδικασίας επικαιροποίησης του κλάδου σε όλα τα στάδιά του (Μελέτη-Υλικά-Κατασκευή). Τις περισσότερες φορές, αυτή η διαδικασία επιτελείται υποσυνείδητα, ωστόσο είναι απόλυτα παραγωγική για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη!


Κατεβάστε εδώ τη δωρεάν πρόσκλησή σας!

PRODUCT CATALOGUE

Magnistretch Mattress

Magniflex Hellas

Υαλοσανίδα GLASROC X

SAINT GOBAIN

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

HAGODECK Kαλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για έναν νέο πολιτισμό του χώρου

Ανδρέας Γιακουμακάτος - 01/07/2024

Bicubic Residence

Archetype team - 28/06/2024

Το καινοτόμο Design του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer

Ηρώ Καραβία - 26/06/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

April Issue | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες