ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ανακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για την GENERALI INSURANCE

Ανακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για την GENERALI INSURANCE

Archetype team - 27/06/2022 ΝΕΑ

Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του μεγάλου ασφαλιστικού ομίλου

Η ABAS Integrated Systems, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στον ασφαλιστικό τομέα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του νέου της έργου για την GENERALI INSURANCE, επί των οδών Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή στην Αθήνα. Σε συνεργασία με τον εργολάβο του έργου BALLIAN για την DIMAND, η ABAS προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων ήχου αιχμής.

Στη νέα στέγη της Generali, συνολικής επιφάνειας 15.600 τ.μ., η ABAS μελέτησε, προμήθευσε και εγκατέστησε σύστημα ανακοινώσεων public address και διανομής μουσικής με πιστοποίηση EN54, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου για αναπαραγωγή μουσικής, αλλά και για την ασφαλή διεξαγωγή κρίσιμων ανακοινώσεων σε περίπτωση κινδύνου, με σκοπό την έγκαιρη εκκένωση του κτιρίου. Παράλληλα, σε όλους τους χώρους των εστιατορίων εγκαταστάθηκε ψηφιακό πολυζωνικό σύστημα διανομής ήχου.


Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

 
Πρόκειται για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου βιοκλιματικού συγκροτήματος γραφείων υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την επίτευξη της βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης των εγκαταστάσεων. Τα συστήματα που έχουν επιλεγεί από την εταιρεία είναι τα πλέον σύγχρονα, ενώ εφαρμόζονται αποδοτικές ενεργειακά τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών του ασφαλιστικού ομίλου. Με την επένδυση σε τεχνολογίες αιχμής, η εταιρεία φροντίζει να εξυπηρετήσει καλύτερα την επικοινωνία της προς τους πελάτες και τους εργαζομένους της, και να δημιουργήσει με την κατάλληλη μουσική επένδυση το ιδανικό περιβάλλον στους κοινόχρηστους χώρους.

 
Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV, και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems, διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

 

PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

Magnicool Mattress

Magniflex Hellas

Υαλοσανίδα GLASROC X

SAINT GOBAIN

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

HAGODECK Kαλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Piano House

Archetype team - 12/07/2024

Στρώμα Magnistretch: Το “Στρώμα των Αθλητών” συστήνεται σε Αρχιτέκτονες, Interior Designers και Ξενοδόχους

Archetype team - 11/07/2024

Κέντρα πόλεων ή τουριστικοί περίπατοι;

Ηρώ Καραβία - 10/07/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

May Issue | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες