`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ανακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για το NOBU Hotel Σαντορίνης

Ανακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για το NOBU Hotel Σαντορίνης

Archetype team - 08/08/2022 ΝΕΑ

Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της NOBU Hospitality (Nobu Matsuhisa, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Meir Teper), για το πρώτο ξενοδοχείο της διάσημης αλυσίδας στην Ελλάδα.

Η ABAS Integrated Systems ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στον χώρο. Πρόκειται για το NOBU Hotel and Restaurant Santorini στο Ημεροβίγλι, το πρώτο boutique ξενοδοχείο της πολυτελούς αλυσίδας στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί το 26ο ξενοδοχείο σε όλο τον κόσμο και το 10ο στην ευρωπαϊκή ήπειρο. 

Η ABAS είχε την τιμή να σχεδιάσει, να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει ψηφιακά συστήματα διανομής ήχου και εικόνας, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη σε όλο το ξενοδοχείο. Design ηχεία επώνυμων κατασκευαστών, κατάλληλα για μόνιμη εξωτερική εγκατάσταση, τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου για ομοιόμορφη κάλυψη ήχου και διανομή μουσικής. Τα συστήματα δορυφορικής λήψης και διανομής εικόνας HD επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, οπουδήποτε, κάθε στιγμή. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την INTRAPOWER.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Ψηφιακό πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου με τεχνολογία DANTE Audio Over IP, για άμεση μετάδοση υψηλής ποιότητας ψηφιακού ήχου χωρίς latency και πλήρη χειρισμό των ζωνών από app για smartphones/iPhone/iPad από ψηφιακά χειριστήρια.
  • Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου για τους χώρους των pool bar, με ειδικά weatherproof εξωτερικά power ηχεία, για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής ποιότητας και έντασης.
  • Σύστημα Δορυφορικής Λήψης εκατοντάδων ποιοτικών τοπικών και διεθνών δορυφορικών καναλιών σε διάφορες γλώσσες, ώστε κάθε επισκέπτης να απολαμβάνει ψηφιακή τηλεόραση και ταινίες υψηλής ανάλυσης HD. Μέσω της λειτουργίας CAST, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν στην τηλεόραση περιεχόμενο από τη δική τους συσκευή, όπως NETFLIX, YOUTUBE, SPOTIFY και άλλα.

Το ξενοδοχείο στεγάζει το επώνυμο NOBU Restaurant, πλήρως εξοπλισμένο spa, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα, προσφέρoντας πανοραμική θέα από τη μοναδική του τοποθεσία, τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος.


Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems, διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς –απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων–, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

Γυψοσανίδα Ηabito

SAINT GOBAIN

Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint

PROLAT

Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster

PROLAT

FENIX | Πόρτες

ELTOP

Decorative HPL for Interior Design

ELTOP

Ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης Skolan Safe από πολυπροπυλένιο

CARAMONDANI HELLAS

Latho Components | 3D Wooden Milled Panels 

ELTOP

MYKONOS Βιοκλιματική Πέργκολα

GLM HELLAS

Σχισμές αποστράγγισης ομβρίων και κανάλια HDPE

CARAMONDANI HELLAS
LOAD MORE ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου και της ευρύτερης περιοχής του νέου σταθμού Μετρό ΚΟΛΩΝΑΚΙ | Γ' Βραβείο

Archetype team - 18/03/2024

The Twist

Archetype team - 15/03/2024

Anne Holtrop: Στο μεταίχμιο του πιθανού

Τάσος Γιαννακόπουλος - 13/03/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

February Issue vol.2 | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες