`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Chania Pop Up Event_ Απολογιστικό Δελτίου Τύπου

Chania Pop Up Event_ Απολογιστικό Δελτίου Τύπου

Archetype team - 23/06/2022 ΝΕΑ

Το πρώτο pop-up event στο πλαίσιο του OPEN HOUSE Athens ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 12-13 Ιουνίου 2022 και μας ταξίδεψε έξω από τα όρια της Αθήνας, στη μαγευτική αρχιτεκτονική της πόλης των Χανίων.

4.000 επισκέψεις σημειώθηκαν στα 15 κτίρια του προγράμματος από τους 70 εθελοντές της δράσης. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία κουφωμάτων HOLZ.

Ακόμα, διεξήχθη ο διαγωνισμός φωτογραφίας Chania OPEN PHOTO στο instagram, με χορηγό την εταιρεία φωτισμού Illum Lighting, και θέμα «Φως και Μνήμη». Ο νικήτης/τρια θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή Fujifilm instax mini LiPlay.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς και τους χορηγούς για την υποστήριξη.

Το OPEN HOUSE Chania pop-up event πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και της περιφέρειας Κρήτης, με την υποστήριξη της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, της σχολής αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης, της εφορίας αρχαιοτήτων Χανίων, του ΤΕΕ τμήμα Δυτικής Κρήτης και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων.

Χορηγοί του OPEN HOUSE Chania pop-up event ήταν οι HOLZ, Illum Lighting, smart construction, Militos editions, νερά Κρήτης. Xορηγοί φιλοξενίας ήταν οι Kydon hotel, Aria Hotels, Halepa Hotel. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι EΡΤ3, ΕΡΤ Χανίων, Κρήτη TV, neakriti.grradio 984, nextdeal.gr, flashnews.gr, diktyo fm 91.5archetype.gr.

To OHA 2022 και οι παράλληλες δράσεις του πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα και με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε, ακόμα, το κοινό μας και τους εθελοντές μας που αγκάλιασαν θερμά ακόμα μια παράλληλη δράση μας. Τα OPEN HOUSE pop-up events έχουν ως στόχο να γνωρίσουμε και να αναδείξουμε την αρχιτεκτονική άλλων ελληνικών πόλεων, πέρα από της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Επόμενη στάση, στο πλαίσιο του OPEN HOUSE Thessaloniki, ο Βόλος!

bOSa7T0iZm.jpg


Περισσότερες πληροφορίες:

Ρενάτα Δούμα, υπεύθυνη επικοινωνίας ΟΗΑ

Τ: 6937213824 | Μ: info@openhouseathens.gr |www.openhouseathens.gr

Facebook: Open House Athens | Twitter: @openhouseathens | Instagram: openhouseathens

3_8samr4Yq.jpg
oR69ZHY9T6.jpg
a3TZKqAelk.jpg


OPEN HOUSE ATHENS

Το Open House είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής. Η δράση Open House προσκαλεί το ευρύ κοινό να εξερευνήσει και να κατανοήσει την αξία της αρχιτεκτονικής. Κάθε χρόνο για ένα διήμερο, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της. Το OPEN HOUSE Athens είναι μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου. Η ιδέα για αυτήν τη δράση ξεκίνησε το 1992 από το Λονδίνο. Σήμερα, περισσότερες από 50 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο διοργανώνουν δράσεις Open House για ένα σαββατοκύριακο κάθε χρόνο. Η απήχηση του ΟΗA πλέον είναι τόσο μεγάλη, που έχει καθιερώσει την εκδήλωση σε ετήσιο θεσμό και σε μια από τις πιο δημοφιλείς αρχιτεκτονικές γιορτές της πόλης.


Διοργάνωση: OPEN HOUSE GREECE

H Εταιρεία Open House Greece είναι μία Αστική Mη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με σκοπό την προώθηση και προβολή της Αρχιτεκτονικής και του Πολιτισμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσω των ετήσιων δράσεων Open House Athens και Open House Thessaloniki. Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012 και ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του Open House Worldwide (www.openhouseworldwide.org), που μεριμνά για την παγκόσμια προβολή κάθε εκδήλωσης Open House.

PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

Maestro Dual Mattress

Magniflex Hellas

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

Χαλαζιακό Ψηφιδωτό Quartz Mosaic

PROLAT

Σχισμές αποστράγγισης για ντουσιέρες από ανοξείδωτο χάλυβα Dallmer Ceraline από την Caramondani Hellas

CARAMONDANI HELLAS
LOAD MORE ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νότιες Πύλες Θηβών | Λειτουργική και Αισθητική αναβάθμιση κοινόχρηστων και κοινοφελών χώρων στις παρυφές της Καδμείας

Archetype team - 16/04/2024

Vintage pshyco. The Digger

Μανώλης Οικονόμου - 15/04/2024

Ανάπλαση του Κοινοχρήστου Χώρου και της Ευρύτερης Περιοχής του Νέου Σταθμού Μετρό Ευαγγελισμός

Archetype team - 12/04/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

February Issue vol.2 | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες