Τα κύρια ζητούμενα που καθοδήγησαν τον σχεδιασμό, αποτέλεσαν η έμφαση στον εξωστρεφή χαρακτήρα τού εστιατορίου, με τη δημιουργία μιας ανοικτής όψης/πωλητηρίου και ανοικτού παρασκευαστηρίου, και η οργανική σύνδεση των δύο επιπέδων του καταστήματος. Παράλληλα, βασική πρόθεση αποτέλεσε εξ αρχής η διατήρηση στοιχείων του χώρου που προϋπήρχαν της νέας χρήσης του, όπως για παράδειγμα το μωσαϊκό δάπεδο και οι επιστρώσεις βαφών σε τοίχους και ταβάνια.
Οι δύο κυρίαρχες υλικότητες που επιλέχθηκαν, το μέταλλο και τα κεραμικά πλακίδια, ορίζουν τις δύο βασικές χειρονομίες της σύνθεσης και συνομιλούν με διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου.
Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση στην ενότητα "Αρχιτεκτονική" ΕΔΩ
Αρχιτεκτονική Μελέτη: lowfat architecture + interiors
Ηρώ Καραβία - 20/11/2024
Archetype team - 19/11/2024
Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους: