`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Η Metron Α.Ε. στην έκθεση Interlift 2022, με νέα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες.

Η Metron Α.Ε. στην έκθεση Interlift 2022, με νέα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες.

Archetype team - 01/06/2022 ΝΕΑ

Δελτίο Τύπου

Η Metron Α.Ε. συμμετείχε για 10η συνεχόμενη χρονιά, με έντονη παρουσία, στην παγκοσμίου κύρους έκθεση Interlift 2022, που πραγματοποιήθηκε 26-29 Απριλίου 2022 στο Ausgburg στη Γερμανία, στο Hall 1, αναδεικνύοντας τη δυναμική των προϊόντων και των υπηρεσιών της στη διεθνή αγορά.

015_jt3ISP.jpg


Η Metron παρουσίασε, στο μοντέρνο και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερό της, καινοτόμες λύσεις ανελκυστήρων και ψηφιακές εφαρμογές, οι οποίες αναβαθμίζουν τον τρόπο εργασίας των πελατών της.

1zfGfg3Rv3.jpg
Pcj9zfSmxT.jpg


Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν εικονικά στο εργοστάσιο και στο Showroom με όλους τους θαλάμους της εταιρείας, να δουν το νέο MRL και να γνωρίσουν μέσα από live demos το Client Portal με όλες τις εφαρμογές του, που καλύπτουν τις πιο σύγχρονες ανάγκες τους:

  • το νέο φιλικό ολοκληρωμένο σύστημα ανελκυστήρα MRL που εξοικονομεί 2 μέρες χρόνο εγκατάστασης,
  • την εφαρμογή για το απόλυτο service Metron FORTH που δίνει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως πρόσβασης και ρύθμισης του ανελκυστήρα,
  • την εφαρμογή της Αυτόματης Προσφοράς για να έχεις το κόστος ενός ανελκυστήρα στο λεπτό,
  • την εφαρμογή του Online Configurator όπου σχεδιάζεις τον δικό σου ανελκυστήρα.
H1Tssmtc5G.jpg
U8yVnkAxYW.jpg


Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Metron Α.Ε., όπου εντάσσονται οι εξαγωγές και η εξωστρέφεια, η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση Interlift 2022 αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για τη διεύρυνση του πελατολογίου της σε αγορές με παρουσία, τη διείσδυση σε νέες αγορές, καθώς και την εδραίωση και ενδυνάμωση υπαρχόντων συνεργασιών. 

Η Metron Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής ανελκυστήρων, με εξαγωγές σήμερα σε περισσότερες από 50 χώρες και σε 5 ηπείρους. Η εταιρεία διαγράφει επιτυχημένη πορεία στη διεθνή αγορά, υιοθετώντας σύγχρονες, καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, με κύριους άξονες τη φιλοσοφία της για φιλικά προϊόντα υψηλής ποιότητας-αξιοπιστίας, αισθητικής και τεχνολογίας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΓΙΑ ΤΗ METRON Α.Ε.

Η Metron Α.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων, η οποία ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες σε 5 ηπείρους, ενώ εξάγει άνω του 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της.

Η Metron, με όπλο την αξιοπιστία και την υψηλή αισθητική των προϊόντων της, κατάφερε να κατακτήσει επάξια μια κορυφαία θέση στη διεθνή αγορά, αποτελώντας το ορόσημο στο design των ανελκυστήρων. Ταυτόχρονα, η επιτυχημένη διείσδυση της εταιρείας στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού συνοδευόταν από όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις ασφάλειας και υψηλής ποιότητας, τόσο στη φάση του σχεδιασμού όσο και στη φάση κατασκευής των ανελκυστήρων.

Το 2021, η Metron έλαβε την τιμητική διάκριση “ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2010-2020”, την επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια την αγορά, για το πάθος της εταιρείας να δημιουργεί αξιόπιστες λύσεις ανελκυστήρων και προϊόντα με υπεραξία για τους συνεργάτες της.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, η Metron συνεχίζει τα βήματά της προς τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, των δομών και διαδικασιών της, καθώς επίσης και τη δημιουργία νέων έξυπνων εργαλείων για τους συνεργάτες της.

Περισσότερες πληροφορίες www.metronsa.eu

PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

Maestro Dual Mattress

Magniflex Hellas
ΝΕΟ!

Υαλοσανίδα GLASROC X

SAINT GOBAIN

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

Σχισμές αποστράγγισης για ντουσιέρες από ανοξείδωτο χάλυβα Dallmer Ceraline από την Caramondani Hellas

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Vitra: Η ιστορική πορεία στο design και η έδρα στην Ελλάδα

Βασίλης Ξιφαράς - 24/04/2024

Open House Athens 2024 | Celebrating 10 years

Archetype team - 23/04/2024

Ύψη κτιρίων και αισθητική του άστεως

Ανδρέας Γιακουμακάτος - 22/04/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

February Issue vol.2 | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες