`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Η PAPPAS Elevators «πετάει» Σεϋχέλλες!

Η PAPPAS Elevators «πετάει» Σεϋχέλλες!

Archetype team - 04/11/2021 ΝΕΑ

Δελτίο Τύπου

Με γνώμονα το υψηλό know how και την καινοτομία, η εταιρία PAPPAS Elevators ανέλαβε την εγκατάσταση δύο ανελκυστήρων Proton mRL στο πολυτελές ξενοδοχείο Coral Strand Hotel στις Σεϋχέλλες.

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2021. Η εταιρία PAPPAS Elevators, κορυφαία ελληνική πολυεθνική με καινοτόμες καθετοποιημένες υπηρεσίες και όλα τα προϊόντα κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς εντός κτιρίων (ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/ διαδρόμους, κλπ.), ανέλαβε την εγκατάσταση δύο ανελκυστήρων Proton mRL, ενός πανοραμικού και ενός INOX, στο πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Coral Strand Hotel, το οποίο βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού Mahe, στην διάσημη παραλία Beau Vallon, στις Σεϋχέλλες. Με γνώμονα το υψηλό know how και την καινοτομία, η εταιρία PAPPAS Elevators ανέλαβε την εγκατάσταση δύο ανελκυστήρων Proton mRL στο πολυτελές ξενοδοχείο Coral Strand Hotel στις Σεϋχέλλες. 

Οι ανελκυστήρες Proton είναι οι μοναδικοί ανελκυστήρες στην παγκόσμια αγορά που έχουν προσυναρμολογηθεί, ελεγχθεί 100% και λειτουργήσει πριν την παράδοσή τους στο έργο. Έχουν σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της PAPPAS Elevators και βασίζονται στην αρχή ότι κάθε ανελκυστήρας ελέγχεται 100% στο εργοστάσιο ώστε να μην έχει αστοχίες και προβλήματα κατά την εγκατάστασή του στο φρεάτιο. Αυτό σημαίνει επιπλέον ασφάλεια για τους επιβάτες, μοναδική ευκολία χωρίς ειδικά εργαλεία, μείωση του χρόνου εγκατάστασης τουλάχιστον 30% και μηδενική αστοχία υλικού. 

Το έργο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ρωσικό όμιλο εταιριών Lift - Import, ο οποίος προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τον σχεδιασμό, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων καθώς και κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων. 

Η συμφωνία με το ξενοδοχείο υπεγράφη στις 18/06/2021 ενώ στα μέσα Οκτωβρίου, ξεκίνησε η αποξήλωση και εγκατάσταση των δύο νέων ανελκυστήρων. 

Η αεροπορική μεταφορά των δόο προσυναρμολογημένων ανελκυστήρων στις Σεϋχέλλες, έγινε σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρία Α.Ρ. ΡΕΝΤΑ Cargo/ Forwarding & Logistics. 

Ο CEO της εταιρίας δήλωσε σχετικά: «Για την PAPPAS Elevators αποτελεί τιμή η ανάληψη του έργου της εγκατάστασης δύο ανελκυστήρων Proton mRL στο πολυτελές Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Coral Strand Hotel, στο μαγευτικό νησί Mahe, στις Σεϋχέλλες. Η τεχνολογία Proton είναι η νέα λογική στους ανελκυστήρες η οποία προσφέρει μέγιστη ασφάλεια ενώ είναι οι μοναδικοί παγκοσμίως που έχουν προσυναρμολογηθεί, εξασφαλίζοντας μείωση του χρόνου εγκατάστασης και μηδενική αστοχία υλικού. Πολύτιμος συνεργάτης σε αυτό το μεγάλης σημασίας έργο είναι ό ρωσικός όμιλος εταιριών Lift – Import, με τον οποίο μετράμε 9 χρόνια άριστης συνεργασίας. Η εγκατάσταση των δύο ανελκυστήρων μόλις ξεκίνησε και η εκπλήρωση του έργου αναμένεται άκρως επιτυχημένη.» 

Σχετικά με την Pappas Elevators: 

Η εταιρία PAPPAS Elevators προσφέρει καινοτόμες καθετοποιημένες υπηρεσίες (μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση, επισκευή, πιστοποίηση) σε κάθε τύπο ανυψωτικού μηχανήματος κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς εντός κτιρίων (ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/ διαδρόμους, αναβατόρια φορτίων/αυτοκινήτων, πλατφόρμες/καρεκλάκια ΑΜΕΑ, κλπ.) 

Ιδρύθηκε το 1979 και σήμερα, εκτός από την Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε 20 και πλέον χώρες και δη απαιτητικές αγορές, όπως η Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία, η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία κ.α. Περισσότερα από 500.000 άτομα χρησιμοποιούν προϊόντα ανελκυστήρων PAPPAS σε καθημερινή βάση. 

Η εταιρεία PAPPAS Elevators, εκτός του κατασκευαστικού τομέα, παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε πελάτες λιανικής, όσο και σε εταιρικούς πελάτες. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Cosco Shipping, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, My Μarket κλπ. 

Η εταιρία και τα συνεργεία της εφαρμόζουν πλήρως όλους τους υγειονομικούς κανόνες που έχει θέσει το κράτος για την ασφάλεια των πελατών της και την αποτροπή εξάπλωσης του Covid 19, ενώ διαθέτει λύσεις προστασίας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. 

Σχετικά με την Lift Import: 

Η εταιρία Lift – Import ιδρύθηκε το 2009 στην Μόσχα και δραστηριοποιείται σε αγορές όπως η Ρωσία, το νησί Σπίτσμπεργκεν, το αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, τις Σεϋχέλλες κ.α. Προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τον σχεδιασμό, την προμήθεια, την εγκατάσταση και την συντήρηση ανελκυστήρων καθώς και κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων. Διαθέτει ένα καλά εξοπλισμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης, με μία αποθήκη ανταλλακτικών, μικρά μέσα μηχανοποίησης και κιτ έκτακτης ανάγκης για όλους τους τύπους εξοπλισμού. 

Οι τεχνικοί της εταιρίας παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια στην PAPPAS Elevators ενώ οι δύο εταιρίες συνεργάζονται στενά για την υλοποίηση πολλών και σημαντικών projects, όπως η εγκατάσταση 60 ανελκυστήρων στον αυτοκινητόδρομο Ταβρίντα στην Ρωσία, η εγκατάσταση ανελκυστήρα στο νησί Σπιτσμπεργκεν στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα έργα. 

Ενδεικτικοί πελάτες της εταιρίας είναι: IKEA, P&G, HOFF κλπ. 

Επισκεφτείτε την PAPPAS Elevators στα: www.pappaslift.gr 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: κα. Αγγελική Δρελιώζη 

Τμήμα Marketing 

Email: adreliozi@pappaslift.gr 

Τηλ.: 210-2320086 (196) 

Κιν: 694-9699969 

Φαξ.: 210-2320267 

PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

Maestro Dual Mattress

Magniflex Hellas

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

Χαλαζιακό Ψηφιδωτό Quartz Mosaic

PROLAT

Σχισμές αποστράγγισης για ντουσιέρες από ανοξείδωτο χάλυβα Dallmer Ceraline από την Caramondani Hellas

CARAMONDANI HELLAS
LOAD MORE ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νότιες Πύλες Θηβών | Λειτουργική και Αισθητική αναβάθμιση κοινόχρηστων και κοινοφελών χώρων στις παρυφές της Καδμείας

Archetype team - 16/04/2024

Vintage pshyco. The Digger

Μανώλης Οικονόμου - 15/04/2024

Ανάπλαση του Κοινοχρήστου Χώρου και της Ευρύτερης Περιοχής του Νέου Σταθμού Μετρό Ευαγγελισμός

Archetype team - 12/04/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

February Issue vol.2 | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες