Σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας, ένα πρώην εργαστήριο μεταλλουργίας αναζωογονείται σε μικροζυθοποιία και taproom. Με σεβασμό στο υπάρχον κέλυφος, η επέμβασή μας εστιάζει στη μεταμόρφωση του υπάρχοντος κτηρίου σε μια πλήρως λειτουργική ζυθοποιία και σε μια ζωντανή μπυραρία.
Ενσωματώνοντας τα υπάρχοντα βιομηχανικά στοιχεία στον εσωτερικό σχεδιασμό, μεταμορφώνεται η αρχιτεκτονική ταυτότητα του κτηρίου. Τοίχοι από σκυρόδεμα με εμφανείς ουλές, σημάδια από το διαβόητο παρελθόν, ίχνη από στρώσεις μπογιάς, μεταλλικά στοιχεία, αντικείμενα, όλα ενοποιούνται με κατασκευές ειδικές για τον χώρο για να δημιουργήσουν μια σύγχρονη βιομηχανική αίσθηση.
Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση στην ενότητα "Αρχιτεκτονική" ΕΔΩ.
Αρχιτέκτονας: Mado Samiou Architects
Ηρώ Καραβία - 20/11/2024
Archetype team - 19/11/2024
Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους: