`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ψήφισμα της Συνέλευσης του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη την 28η Φεβρουαρίου 2023

Archetype team - 08/03/2023 ΧΡΟΝΙΚΟ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών δηλώνουμε την οδύνη και τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια τόσων συνανθρώπων μας, πολλών δε μελών της κοινότητας του Πανεπιστημίου και του Τμήματός μας, στο καταστροφικό δυστύχημα της περασμένης Τρίτης. Εκφράζοντας τα αισθήματα συντριβής και οργής για τις εγκληματικές ενέργειες και παραλείψεις που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό συμβάν, αποφασίζουμε:

– να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και των εκλιπόντων μελών της κοινότητάς μας,

– να προτείνουμε στην Πολιτεία και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών τη θέσπιση υποτροφιών για φοιτήτριες/ές που θα φοιτούν τα επόμενα έτη στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής, στη μνήμη των άδικα χαμένων μελών της κοινότητάς μας,

– την αναστολή μαθημάτων την Τετάρτη 8 Μαρτίου, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις και τις εκδηλώσεις μνήμης που οργανώνονται στην πόλη.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Η Συνέλευση του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!