ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Τα συστήματα της ALUMIL πρωταγωνιστούν στο ξενοδοχείο 5* Epidamn White Sensation στην Αλβανία

Τα συστήματα της ALUMIL πρωταγωνιστούν στο ξενοδοχείο 5* Epidamn White Sensation στην Αλβανία

Archetype team - 30/09/2024 ADVERTORIAL

Αντλώντας έμπνευση για την ονομασία του από την αρχαία ελληνική Επίδαμνο, η οποία μετονομάστηκε σε Dyrrachium από τους Ρωμαίους, το πεντάστερο ξενοδοχείο Epidamn White Sensation είναι κτισμένο κατά μήκος των γραφικών ακτών του σημερινού Δυρραχίου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Αλβανίας, που απέχει 33 χιλιόμετρα από τα Τίρανα. 

Πρόκειται για ένα μοναδικής αισθητικής κτίριο-γλυπτό που ξεπερνά τα standards της παραδοσιακής πολυτέλειας. Η φινέτσα του καθαρού, minimal σχεδιασμού του και το υποβλητικό παιχνίδι της δομής των μπαλκονιών του που θυμίζουν ιστιοφόρα σε κίνηση, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που μαγνητίζει το βλέμμα. 

FVmh6UrKB6.jpg


Περιτριγυρισμένο από φοίνικες, με ξύλινα στοιχεία, μεταλλικούς σωλήνες, χειροποίητους τοίχους και μια χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από την παραλία, το οκταώροφο Epidamn White Sensation συνδυάζει αρμονικά τη σύγχρονη, βιομηχανική αρχιτεκτονική με την ομορφιά της φύσης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 120 κομψά δωμάτια και 5 πολυτελείς σουίτες, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στην καρδιά του Γκόλεμ, ενός από τους πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς στη χώρα, γνωστού για τα τυρκουάζ, κρυστάλλινα νερά του.

r9A1RH0-YD.jpg


Στο state-of-the-art αυτό έργο που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Ilir Blakcori, χρησιμοποιήθηκαν τα συστήματα της Alumil Smartia S560, Smartia S67, Smartia M7 και Supreme SF85. Το SMARTIA S560 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα για συρόμενα και ανασυρόμενα κουφώματα αλουμινίου μεγάλων διαστάσεων, με minimal σχεδιασμό, υψηλές ενεργειακές επιδόσεις και εμφανές αλουμίνιο μόλις 4,9 εκ. στο σημείο της επαλληλίας, με στόχο τη μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού. Το SMARTIA S67 είναι ένα σύστημα για ανοιγόμενα και ανακλινόμενα κουφώματα αλουμινίου, που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική, την κορυφαία θερμομόνωση και τη μεγάλη κατασκευαστική ευελιξία, χάρη στην πληθώρα των διαθέσιμων τυπολογιών. Το SMARTIA M7 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για υαλοπετάσματα αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το οποίο προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια και ηχομόνωση καθώς και κορυφαία στιβαρότητα ακόμα και σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Τέλος, το SUPREME SF85 είναι το προηγμένο σύστημα της ALUMIL για minimal πτυσσόμενες πόρτες (φυσούνες) μεγάλων διαστάσεων, με εξαιρετικές επιδόσεις στους τομείς της θερμομόνωσης, της αεροδιαπερατότητας, της υδατοστεγανότητας και της αντοχής στην ανεμοπίεση.

GfujsfKV8u.jpg


xeQyk9Enh_.jpg


Εμπνευστείτε από έργα στα οποία έχουν τοποθετηθεί προϊόντα της ALUMIL και επιλέξτε τα συστήματα που θα συμπληρώσουν το δικό σας σχεδιαστικό όραμα.  


PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

Eltop Facades Προσόψεις κτιρίων

ELTOP

Magnicool Mattress

Magniflex Hellas

Υαλοσανίδα GLASROC X

SAINT GOBAIN

Σχισμές αποστράγγισης ομβρίων και κανάλια HDPE

CARAMONDANI HELLAS

HAGODECK Kαλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μορφή της πίστης στην εποχή μας

Ανδρέας Γιακουμακάτος - 14/10/2024

Τα συστήματα της ALUMIL στο εντυπωσιακό κτίριο γραφείων The Element

Archetype team - 14/10/2024

The Cabanon: Το «μεγαλύτερο» μικρότερο διαμέρισμα στον κόσμο

Archetype team - 11/10/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

September Issue | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες