ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Το 1ο Building Material Show πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου με εξαιρετική επιτυχία!

Το 1ο Building Material Show πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου με εξαιρετική επιτυχία!

Archetype team - 29/09/2023 ΝΕΑ

Τα Υλικά και η Εφαρμογή τους βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο κατά τη διάρκεια του 1ου Building Material Show, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 2.500 επαγγελματίες του Κατασκευαστικού Κλάδου (Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Εφαρμοστές, Τεχνικά Καταστήματα) να ενημερωθούν και να αυξήσουν τις γνώσεις τους γι’ αυτά, σε ένα απόλυτα διαδραστικό Event.


Το Building Material Show σχεδιάστηκε ως ένα Εκθεσιακό Event με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις Ζωντανές Παρουσιάσεις και Εφαρμογές Δομικών Υλικών και Εργαλείων, στους Αρχιτέκτονες και τους Επαγγελματίες Εφαρμοστές σε όλα τα στάδια μιας οικοδομικής κατασκευής. Άλλωστε, η τεχνολογική εξέλιξη τόσο από πλευράς προϊόντων όσο και από πλευράς εφαρμογών, καθιστά αναγκαία τη συνεχή επιμόρφωση των επαγγελματιών του Κατασκευαστικού Κλάδου, προκειμένου να γίνεται σωστά η χρήση τους- κατά συνέπεια, είναι σημαντική η δημιουργία ενός περιβάλλοντος, όπου Ζωντανά, Βήμα-Βήμα, θα παρουσιάζονται αυτά τα προϊόντα.

Η πρώτη Διοργάνωση του ιδιαίτερου αυτού Εκθεσιακού Event στέφθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι έρχεται να καλύψει μια ουσιαστική ανάγκη της αγοράς στο συγκεκριμένο θέμα.

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ

Οι πολύ σημαντικές εταιρείες του χώρου που συμμετείχαν στο Building Material Show, ευθυγραμμίστηκαν πλήρως στο concept της Εκδήλωσης διοργανώνοντας αλλεπάλληλες Ζωντανές Παρουσιάσεις στα περίπτερά τους, με την ενθουσιώδη ανταπόκριση των Επαγγελματιών Επισκεπτών, κάτι που δημιουργούσε διαρκώς την εικόνα, όχι μιας “στατικής” Έκθεσης, αλλά ενός ζωντανού οργανισμού που “παλλόταν” και έσφυζε από ζωντάνια και αλληλεπίδραση.

Δείτε παρακάτω τις Live Επιδείξεις που οργάνωσαν οι Εκθέτες του Building Material Show, “κλικάροντας” πάνω στην επωνυμία της κάθε εταιρείας:

st6q_d1VPr.jpg
xqgI4kmM5l.jpg
n7SrKWl_U8.jpg
WiFLcn-Awc.jpg
0bOQV7b8RS.jpg
Enhm_qGbib.jpg
UjQhheGWIj.jpg
lxqHc1-c6d.jpg
KFjnHMNDiV.jpg
tms-vpHZy7.jpg
8RRLqvU3bn.jpg
tcKR94-UCv.jpg
ib5b1t-h3u.jpg


Παράλληλα, παρουσιάστηκαν εξαιρετικά υλικά και οι εφαρμογές τους από τις εταιρείες Stone Avenue (Φυσικά Πετρώματα), Blue Cycle (Υλικά και Έπιπλα από ανακύκλωση διχτυών αλιείας), Domogroup (Προϊόντα με βάση το Ξύλο), ενώ η εταιρεία Voyatzoglou συμμετείχε με μια ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων και ανακαίνισης για τα Τεχνικά Καταστήματα.

0Nc1CjdU4Q.jpg
3d1fhjiXKV.jpg
TLVQMv2P5V.jpg
QY_yFElks_.jpg


ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ/ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Ένα περίπτερο του Building Material Show ήταν αφιερωμένο στις Επισκευές/Ενισχύσεις Κατασκευών, παρουσιάζοντας μια ολιστική εμπειρία στους επισκέπτες της Έκθεσης, μέσα από ένα ολοκληρωμένο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Με τον τίτλο “OBSERVE-THINK-ACT”, στο Περίπτερο του Ειδικού Θεματικού Αφιερώματος, παρουσιάστηκε όλο το φάσμα των τεχνολογικών εξελίξεων, των σύγχρονων υπολογιστικών εργαλείων, αλλά και των νέων καινοτόμων υλικών.

O9Wzdk7oc2.jpg


Παράλληλα, στον ειδικό χώρο των Live Επιδείξεων του Αφιερώματος, γίνονταν Ζωντανές Παρουσιάσεις Υλικών, Προϊόντων και Υπηρεσιών, ολοκληρώνοντας έτσι τον “κύκλο” της ολιστικής εμπειρίας του επισκέπτη.

Το σύνολο των δράσεων γύρω από τις Επισκευές/Ενισχύσεις επιμελήθηκε η Torsion Structural Engineering, Επιστημονικός Συνεργάτης του Building Material Show, ενώ συμμετείχαν οι εταιρείες Cers, Epidomos, Hilti, Isomat, Durostick.

fNtuCssypW.jpg


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ STAGE

Το Κεντρικό Stage του Building Material Show 2023 φιλοξένησε σημαντικούς Ακαδημαϊκούς του χώρου των Κατασκευών, καθώς και καταξιωμένους Επαγγελματίες/Τεχνίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα άκρως ενδιαφέρον, τόσο από ενημερωτική όσο και από εκπαιδευτική άποψη, Πρόγραμμα Ομιλιών και Παρουσιάσεων, με στόχο την Παροχή Εξειδικευμένης Γνώσης για τα Υλικά και την Εφαρμογή τους.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες Πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στο Κεντρικό Stage, εδώ.

-nInNCWffL.jpg
-lUFtLSw5l.jpg


ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΟΡΜΑΤ

To Building Material Show, ανταποκρινόμενο πλήρως στις ανάγκες της εποχής, κατέθεσε στην ουσία μια νέα εκθεσιακή πρόταση, με τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου φορμάτ, πάνω σε δυο βασικούς άξονες:

  • Το κέντρο βάρους ήταν οι Live Επιδείξεις, παρά μια “τυπική” και “στατική” εκθεσιακή παρουσία που στοχεύει απλώς στο branding.
  • Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτέρων ήταν ιδίων διαστάσεων, με συγκεκριμένες προδιαγραφές κατασκευής, γεγονός που μείωσε σημαντικά το συνολικό κόστος συμμετοχής, αλλά και την ενέργεια και τον χρόνο που συνήθως απαιτείται από τους εκθέτες, για να προετοιμάσουν τη συμμετοχή τους σε μια κλασικού τύπου έκθεση.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο του Building Material Show, οι διοργανώτριες εταιρείες, Demand Fairs & Media και Hermad, προγραμματίζουν ήδη την επόμενη μέρα του.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Building Material Show 2024, καθώς και το σύνολο των ενεργειών που θα λάβουν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτό, με το βλέμμα στραμμένο στην εξυπηρέτηση του στόχου για πλήρη ενημέρωση και περαιτέρω ανάπτυξη του Κλάδου, μέσω της καλύτερης γνώσης των Υλικών, σε όλο το φάσμα της Κατασκευής: από τη Μελέτη, μέχρι την Εφαρμογή!

PRODUCT CATALOGUE

Magnistretch Mattress

Magniflex Hellas

Υαλοσανίδα GLASROC X

SAINT GOBAIN

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

HAGODECK Kαλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Bicubic Residence

Archetype team - 28/06/2024

Το καινοτόμο Design του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer

Ηρώ Καραβία - 26/06/2024

Ένα παρελθοντικό μέλλον | Ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου των Μυκηνών

Δήμητρα Πατσιώτη - 24/06/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

April Issue | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες