`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Το “Building Material Show” επανέρχεται, εστιάζοντας σε Καινοτόμα Υλικά και στις Live Επιδείξεις Εφαρμογής τους

Το “Building Material Show” επανέρχεται, εστιάζοντας σε Καινοτόμα Υλικά και στις Live Επιδείξεις Εφαρμογής τους

Archetype team - 08/05/2024 ΝΕΑ

Το Building Material Show χαρακτηρίστηκε, από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση (που διεξάχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023), ως το απόλυτα διαδραστικό και εξειδικευμένο Εκθεσιακό Event για τους επαγγελματίες του Κατασκευαστικού Κλάδου, με βασικό του χαρακτηριστικό τις Ζωντανές Παρουσιάσεις και Εφαρμογές Δομικών Υλικών και Εργαλείων, στους Μελετητές και τους Επαγγελματίες Εφαρμοστές σε όλα τα στάδια μιας οικοδομικής κατασκευής. Η αξιοσημείωτη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης επιβεβαίωσε ότι έρχεται να καλύψει μια ουσιαστική ανάγκη της αγοράς στο συγκεκριμένο θέμα.

IZKinVfrAX.jpg


Πλέον, έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία της δεύτερης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (Ο.Α.Κ.Α.). Το Building Material Show 2024, διατηρώντας και ενισχύοντας τον καινοτόμο του χαρακτήρα, προετοιμάζει μια εμπλουτισμένη εκθεσιακή εμπειρία, εντάσσοντας και νέες θεματικές ενότητες στα εκθέματα και τις δράσεις του, για την παροχή ενός ευρέως φάσματος λύσεων και δημιουργικών προτάσεων στους επισκέπτες της Διοργάνωσης. Στόχος είναι η κάθε επίσκεψη στο Building Material Show να αποτελεί επιμορφωτική εμπειρία υψηλής αξίας, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις νέες τάσεις στη Χρήση και Εφαρμογή Δομικών Υλικών και Εργαλείων.


Θεματικές Ενότητες

 • The Material Lab: Το εκθεσιακό section στο οποίο κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η Χρήση και Εφαρμογή των Υλικών. Η κάθε συμμετέχουσα εταιρεία “στήνει” το δικό της εργαστήριο μέσα στο περίπτερό της, πραγματοποιώντας Ενημερωτικά Σεμινάρια για προϊόντα της εταιρείας, live επιδείξεις Χρήσης και Εφαρμογής τους, ενώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα (όποτε είναι εφικτό) να “πειραματιστούν” με τα Υλικά, να “εξερευνήσουν” τις δυνατότητές τους και να “εμπνευστούν” νέους τρόπους αξιοποίησής τους.
 • The Material Gallery: Νέα Εκθεσιακή Ενότητα, με μικρού μεγέθους Περίπτερα, για τη συμμετοχή εταιρειών που θέλουν να εκθέσουν νέα/καινοτόμα/πρωτοποριακά Υλικά, συστήνοντάς τα στο επαγγελματικό κοινό της Έκθεσης.
 • The Lighting Lab: Ο Φωτισμός προστίθεται θεματικά στο περιεχόμενο του Building Material Show με τη νέα Εκθεσιακή Ενότητα “The Lighting Lab”, στην οποία φιλοξενούνται μικρού μεγέθους Περίπτερα, με Συστήματα, Τεχνολογίες και Μελέτες Φωτισμού.
 • Structural Strengthening: Το αφιέρωμα στις Επισκευές/Ενισχύσεις Κατασκευών συνεχίζεται, και μάλιστα εξελίσσεται σε αυτόνομη Θεματική Ενότητα στο πλαίσιο του Building Material Show 2024, μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης, που περιλαμβάνει τόσο Εκθεσιακό όσο και Συνεδριακό Τμήμα.

 

yEarKxxNa1.jpg


Επισκέπτες

Το Building Material Show αποτελεί πόλο έλξης για έναν πολύ μεγάλο αριθμό Επαγγελματιών του χώρου των Κατασκευών, όπως:

 • Αρχιτέκτονες,
 • Διακοσμητές,
 • Ελαιοχρωματιστές,
 • Επαγγελματίες Εφαρμοστές διαφόρων ειδικοτήτων,
 • Εργολάβους,
 • Πολιτικούς Μηχανικούς,
 • Τεχνικά Γραφεία,
 • Τεχνικά Καταστήματα,
 • Τεχνίτες Οικοδόμους.

MfsKJEH1Em.jpg


Διοργανωτές

Το Building Material Show συν-διοργανώνεται από τις εταιρείες Demand Fairs & Media ΜΟΝ.ΕΠΕ και Hermad ΜΟΝ. ΙΚΕ. Και οι δύο εταιρείες διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση εκθεσιακών εκδηλώσεων (με εξειδίκευση μάλιστα σε θεματικές γύρω από την Αρχιτεκτονική, το Design και τις Κατασκευές), ενώ διαθέτουν και μια σειρά από έντυπα και διαδικτυακά περιοδικά που απευθύνονται σε Αρχιτέκτονες, Designers, Κατασκευαστές και Επαγγελματίες Εφαρμοστές.

PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

Magnistretch Mattress

Magniflex Hellas

Υαλοσανίδα GLASROC X

SAINT GOBAIN

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

HAGODECK Kαλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες Κτηριακές Εγκαταστάσεις του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Archetype team - 24/05/2024

Tα Novelties της Artemide στην Design Week 2024

Archetype team - 23/05/2024

Ενέργεια, Αρχιτεκτονική και Περιβάλλον (Α' Μέρος)

Ηρώ Καραβία - 22/05/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

February Issue vol.2 | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες