`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Το ελληνικό Αρχιτεκτονικό γραφείο P4architecture συμμετέχει στην εκδήλωση Taiwan Design Week: “Simplifying Complexities”

Το ελληνικό Αρχιτεκτονικό γραφείο P4architecture συμμετέχει στην εκδήλωση Taiwan Design Week: “Simplifying Complexities”

Archetype team - 06/12/2023 ΧΡΟΝΙΚΟ

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Αρχιτεκτονικό γραφείο P4architecture ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο Taiwan Design Week, μια διεθνή εκδήλωση που παρουσιάζει την εξέλιξη της σύγχρονης Αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού. Το Taiwan Design Week, με φετινό θέμα «Elastic Bridging», ξεκινά έναν διάλογο για τα ερωτήματα και τη σύγχρονη αβεβαιότητα στα πεδία του Σχεδιασμού και της Αρχιτεκτονικής. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα εκτεθούν έργα από πολυάριθμα Design studios της Τaϊβάν, ενώ γίνεται αφιέρωμα στο έργο πέντε διεθνών Αρχιτεκτονικών γραφείων.

Η ομάδα του P4Architecture, έπειτα από πρόσκληση του Taiwan Design Research Institute, θα συμμετάσχει ως ένα από τα διεθνή γραφεία με μια έκθεση που φέρει τον τίτλο “Simplifying Complexities”, αναλύοντας τη συνθετική της προσέγγιση ως μια συνεχή διαδιακασία έρευνας, απλοποίησης και αφαίρεσης. Η εγκατάσταση του P4architecture αποτελείται από 39 βάθρα, που παρουσιάζουν επιμελημένα θραύσματα της συνθετικής διαδικασίας του γραφείου· σκίτσα, σχέδια, μακέτες, πίνακες, φωτογραφίες και φωτεορεαλισμούς - λειτουργούν ως «στιγμιότυπα» μιας συνεχούς και ολιστικής συνθετικής διαδικασίας. Κάθε θραύσμα “καθρεφτίζει” μια στιγμή δημιουργίας, περισυλλογής, διαλόγου ή διαφωνίας. Όλα μαζί συγκροτούν μια αλληλουχία μελετημένων παύσεων και στιγμών ενδοσκόπησης, με σκοπό να αντεπεξέλθουν στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.

Ο Αλκιβιάδης Πυλιώτης και ο Ευάγγελος Φώκιαλης θα εκπροσωπήσουν την ομάδα του P4αrchitecture, δίνοντας μια σειρά διαλέξεων στο Songshan Cultural and Creative Park και στο Yang Ming Chiao Tung University- Institute of Architecture. Στις διαλέξεις αυτές θα αναφερθούν στις βασικές αξίες του σχεδιασμού της ομάδας του P4architecture, σε έργα του γραφείου και στον τρόπο που αυτά εντάσσονται στην ελληνική πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
P4Architecture: p4architecture.com
Taiwan Design Week: tdri.org.tw

Διάρκεια έκθεσης: 01/12/2023-10/12/2023

PRODUCT CATALOGUE

Magnistretch Mattress

Magniflex Hellas

Υαλοσανίδα GLASROC X

SAINT GOBAIN

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

HAGODECK Kαλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα παρελθοντικό μέλλον | Ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου των Μυκηνών

Δήμητρα Πατσιώτη - 24/06/2024

The Renaissance Theatres

Archetype team - 21/06/2024

AI: Αντιγραφή Ιδανική ή Αναπαράσταση Ιδεατή;

Τάσος Γιαννακόπουλος - 19/06/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

April Issue | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες