ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Fatto a Mano


ΠΕΡΙΟΧΗ:
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα


ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ:
Δεκέμβριος 2021 - Ιανουάριος 2022


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ:
Μάρτιος 2022

Δημοσιεύθηκε: 14/7/22

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Situated in the center of Thessalonki, among little shops, the new gelateria “Fatto a Mano” is ready to serve their customers with signature flavoured ice-cream. Blending in with the surroundings and local architecture, the new space is underpinned by a minimal aesthetic. Having chosen a figurative approach in the design of both the exterior and interior of the space, with the natural based materials and the earthy tones dominating the space, the architects have steered clear of any decorative element allowing the premium gelato & pastries to showcase. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Fatto a Mano
Fatto a Mano
Fatto a Mano
Fatto a Mano
Fatto a Mano
Fatto a Mano
Fatto a Mano
Fatto a Mano
Fatto a Mano

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες